Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("AVOCAT")

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 994

  • Page / 40
Export

Selection :

  • and

EFFECT OF TEMPERATURE AND HEATING TIME ON THE DETECTION OF OFF-FLAVOR IN AVOCADO PASTE = EFFET DE LA TEMPERATURE ET DE LA DUREE DE CHAUFFAGE SUR LA DETECTION DE FLAVEURS DESAGREABLES DANS LA PATE D'AVOCATGARCIA R; ANDRADE J; ROLZ C et al.1975; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 40; NO 1; PP. 200; BIBL. 3 REF.Article

COMPOUNDS CONTRIBUTING TO HEAT-INDUCED BITTER OFF-FLAVOR IN AVOCADO = COMPOSES CONTRIBUANT A LA FLAVEUR AMERE INDUITE PAR LA CHALEUR DANS L'AVOCATBEN ET G; DOLEV A; TATARSKY D et al.1973; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1973; VOL. 38; NO 3; PP. 546-547; BIBL. 6 REF.Serial Issue

LA PERA DELL'AVOCATO = L'AVOCATCATTORINI PE.1972; RIV. ITAL. ESSENZE PROFUMI PIANTE OFFICIN. AROMI SAPONI COSMET. AEROSOL.; ITAL.; DA. 1972; VOL. 54; NO 11; PP. 808-815Serial Issue

PERSEE ITALIANE: LORO VALORE ALIMENTARE E DIETETICO = LES PERSEA D'ITALIE: LEUR VALEUR ALIMENTAIRE ET DIETETIQUEMAMELI CALVINO E.1972; RIV. ITAL. ESSENZE PROFUMI PIANTE OFFICIN. AROMI SAPONI COSMET. AEROSOL; ITAL.; DA. 1972; VOL. 54; NO 12; PP. 886-890; ABS. FR. ANGL. ALLEM.; BIBL. 21 REF.Serial Issue

ESTUDIO DEL CONTENIDO DE ACEITE EN VARIEDADES DE PALTAS (ACOCADO, PERSEA AMERICANA MILL.) = ETUDE DE LA TENEUR EN HUILE DES FRUITS DE QUELQUES VARIETES D'AVOCATIER (P.A. M.)GARCIA GUILLINTA M.1974; BEITR. TROP. LANDWIRTSCH. VETER.-MED.; DTSCH.; DA. 1974; NO 4; PP. 431-437; ABS. ALLEM. RUSSE ANGL. FRArticle

ETUDES SUR L'HUILE D'AVOCAT, EN PARTICULIER SUR LA FRACTION STEROLIQUE. SUITE DE L'ETUDE SUR LA FRACTION 4-MONOMETHYLSTEROLIQUE.ITOH T; TAMURA T; MATSUMOTO T et al.1976; FRUITS; FR.; DA. 1976; VOL. 31; NO 7-8; PP. 473-481; ABS. ANGL. ALLEM. ESP. RUSSE; BIBL. 2 P.Article

ETUDES SUR L'HUILE D'AVOCAT, EN PARTICULIER SUR LA FRACTION STEROLIQUE DE L'INSAPONIFIABLEITOH T; TAMURA T; MATSUMOTO T et al.1975; FRUITS; FR.; DA. 1975; VOL. 30; NO 1; PP. 687-695; BIBL. 28REF.Article

FREEZE INJURIES IN AVOCADO FRUIT = DEGATS DUS AU FROID CHEZ L'AVOCATFUCHS Y; ZAUBERMAN G; YANKO U et al.1975; HORTSCIENCE; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 10; NO 1; PP. 64-65; BIBL. 7 REF.Article

SEASONAL ENGLISH MARKET VARIATIONS IN THE COMPOSITION OF SOUTH AFRICAN AND ISRAELI AVOCADOS = VARIATIONS SAISONNIERES, SUR LA LE ANGLAIS, DE LA COMPOSITION D'AVOCATS D'AFRIQUE DU SUD OU D'ISRAELPEARSON D.1975; J. SCI. FOOD AGRIC.; G.B.; DA. 1975; VOL. 26; NO 2; PP. 207-213; BIBL. 16 REF.Article

CRIODESHIDRATACION DE AGUACATES. I.ESTUDIO SOBRE EL COMPORTAMIENTO EUTECTICO E HIGROSCOPICO DEL AGUACATE LIOFILIZADO Y ENSAYO DE ALMACENAMIENTO ACELERADO DEL MISMO = LYOPHILISATION DE L'AVOCAT. I.ETUDE DU COMPORTEMENT EUTECTIQUE ET HYGROSCOPIQUE DE L'AVOCAT LYOPHILISE ET ESSAI DE STABILITE A L'ENTREPOSAGELLADSER M; PINAGA F.1975; REV. AGROQUIM. TECNOL. ALIMENT.; ESP.; DA. 1975; VOL. 15; NO 4; PP. 547-559; ABS. ALLEM. FR. ANGL.; BIBL. 1P.1/2Article

POSTHARVEST RESPONSE OF AVOCADO FRUITS OF DIFFERENT MATURITY TO DELAYED ETHYLENE TREATMENTS = REACTION APRES ENTREPOSAGE D'AVOCATS, A DIFFERENTS STADES DE MATURITE, A DES TRAITEMENTS DIFFERES PAR L'ETHYLENEADATO I; GAZIT S.1974; PLANT PHYSIOL.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 53; NO 6; PP. 899-902; BIBL. 20 REF.Article

COMPOSICION ESTEROLICA DEL ACEITE DE AGUACATE (PERSEA AMERICANA - MILL.). = COMPOSITION STEROLIQUE DE L'HUILE D'AVOCAT (PERSEA AMERICANA - MILL.)SCIANCALEPORE V; DORBESSAN W.1982; GRASAS Y ACEITES (SEVILLA); ISSN 0017-3495; ESP; DA. 1982; VOL. 33; NO 5; PP. 273-275; ABS. ENG/FRE; BIBL. 21 REF.; 2 TABL.Article

LA BIOLOGIE ET LA PATHOGENICITE DES CHAMPIGNONS CAUSANT LES POURRITURES DE L'AVOCAT APRES LA RECOLTEZAUBERMAN G; SCHIFFMANN NADEL M; FUCHS Y et al.1975; FRUITS; FR.; DA. 1975; VOL. 30; NO 7-8; PP. 499-502; ABS. ANGL. ALLEM. ESP. RUSSE; BIBL. 6REF.Article

PHENOLIC COMPOUNDS IN FROZEN AVOCADOS = COMPOSES PHENOLIQUES DANS LES AVOCATS CONGELESRAMIREZ MARTINEZ JR; LUH BS.1973; J. SCI. FOOD AGRIC.; G.B.; DA. 1973; VOL. 24; NO 2; PP. 219-225; BIBL. 20 REF.Serial Issue

SEASONAL VARIATION IN THE COMPOSITION OF CALIFORNIA AVOCADOS = VARIATIONS SAISONNIERES DE LA COMPOSITION DES AVOCATS DE CALIFORNIESLATER GG; SHANKMAN S; SHEPHERD JS et al.1975; J. AGRIC. FOOD CHEM.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 23; NO 3; PP. 468-474; BIBL. 29 REF.Article

REFROIDISSEMENT DES AVOCATS DANS LES ENTREPOTS FRIGORIFIQUES "CARMELCOR"HAAS E; FELSENSTEIN G.1977; AGRIC. RES. ORGANIZ., VOLCANI CENTER, SPEC. PUBL.; ISRAEL; DA. 1977; NO 89; PP. 1-16; ABS. ANGL.; BIBL. 2 REF.Serial Issue

ISOLAMENTO E DOSAGGIO DELLA VITAMINA D IN ADVOCADO (PERSEA GRATISSIMA) = ISOLEMENT ET DOSAGE DE LA VITAMINE D DANS L'AVOCAT (P. G.)ZANOBINI A; FIRENZUOLI AM; BIANCHI A et al.1974; BOLL. SOC. ITAL. BIOL. SPER.; ITAL.; DA. 1974; VOL. 50; NO 12; PP. 887-891; BIBL. 8 REF.Article

MODIFIED EXTRACTION OF AVOCADO OIL FOR ANALYSIS BY REFRACTOMETRYLEWIS CE; O'BRIEN K.1978; LAB. PRACT.; GBR; DA. 1978; VOL. 27; NO 10; PP. 865-866; BIBL. 7 REF.Article

Pourquoi les mêmes gardent l'avantage? Introduction à la traduction française : Injustices de la Justice ? Autour de Marc Galanter = Haves Ascendant. Introduction to the French Translation : Injustices of Justice? On Marc GalanterGALANTER, Marc; UMUBYEYI, Liliane; ISRAËL, Liora et al.Droit et société (Paris. 1985). 2013, Num 85, pp 559-574, issn 0769-3362, 16 p.Article

LAWYER WITH DELUSIONS OF PERSECUTION, DEPRESSIONFRANCES A; STRAUSS JS.1981; HOSP. COMMUNITY PSYCHIATRY.; ISSN 0022-1597; USA; DA. 1981; VOL. 32; NO 6; PP. 385-386; BIBL. 1 REF.Article

STARCH CONTENT AND AMYLASE ACTIVITY IN AVOCADO FRUIT PULPPESIS E; FUCHS Y; ZAUBERMAN G et al.1978; J. AMER. SOC. HORTIC. SCI.; USA; DA. 1978; VOL. 103; NO 5; PP. 673-676; BIBL. 19 REF.Article

UEBER AVOCADOS = A PROPOS DE L'AVOCATWITTWER D; HERRMANN K.1978; ERNAEHR.-UMSCHAU; DEU; DA. 1978; VOL. 25; NO 12; PP. 399-401; ABS. ENG; BIBL. 19 REF.Article

A NEW CONJUGATE OF DIHYDROPHASEIC ACID FROM AVOCADO FRUIT = UN NOUVEAU CONJUGUE DE L'ACIDE DIHYDROPHASEIQUE DE L'AVOCATHIRAI N; KOSHIMIZU K.1983; AGRICULTURAL AND BIOLOGICAL CHEMISTRY; ISSN 0002-1369; JPN; DA. 1983; VOL. 47; NO 2; PP. 365-371; BIBL. 14 REF.; 3 FIG./1 TABL.Article

THE USE OF TASTE PANELS IN EVALUATING THE MATURITY OF NSW AVOCADOSLEWIS CE; DETTMANN EB; BATTYE W et al.1979; FOOD TECHNOL. AUSTRAL.; AUS; DA. 1979; VOL. 31; NO 9; PP. 394-396; BIBL. 8 REF.Article

GROWTH MEASUREMENT AS AN INDICATION OF AVOCADO MATURITY = LA MESURE DE LA CROISSANCE COMME INDICE DE LA MATURATION DE L'AVOCATLEE SK; YOUNG RE.1983; JOURNAL OF THE AMERICAN SOCIETY FOR HORTICULTURAL SCIENCE; ISSN 0003-1062; USA; DA. 1983; VOL. 108; NO 3; PP. 395-397; BIBL. 6 REF.; 2 FIG./1 TABL.Article

  • Page / 40